Terugblik zevende bijeenkomst

De zevende bijeenkomst van Club Design Museum vond op dinsdag 12 december plaats in Den Bosch.

De ontvangst was dit keer bij café-restaurant Garage Pompen & Verlouw met hapje en drankje. Pompen & Verlouw is gevestigd aan het einde van de Vughterstraat in de voormalige FORD-garage van Pompen & Verlouw. Het pand heeft een interne metamorfose ondergaan naar design en horeca. Naast het café zit MisterDesign en Gietvloerenbedrijf DRT in het in eigendom van de gemeente zijnde  pand dat dateert uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Later heeft ook keramiek centrum Cor Unum zich in dit pand gevestigd.

Na een korte rondleiding in het pand presenteerde ondernemers Lotte Landsheer van Cor Unum Ceramics en Andriette Hurkmans van DRT Vloeren met groot enthousiasme hun werk.

Hierna volgde een gezellige wandeling naar het museum. Daar stond onze leden een keynote presentatie te wachten van topspreker Jos Burgers. Jos is spreker en auteur. Jaarlijks verzorgt hij  zo’n 150 Nederlandstalige presentaties, seminars en workshops, gebaseerd op de inhoud van zijn  boeken. Hij hield onze leden een spiegel voor. Liet ze anders kijken naar hun werk, hun klanten en hun collega’s. Humor is zijn belangrijke wapen. Evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

Zijn levensmotto is:

‘Alles wat je geeft, krijg je (ooit) terug’.

Het diner werd verzorgd door topkok Yuri Wiesen van restaurant Wiesen uit Eindhoven.