Over Club Design Museum

Design heeft een bijzondere aantrekkingskracht. Die is gemakkelijk te verklaren: design biedt zicht op de toekomst. De modeontwerper tekent de collectie van volgend seizoen, de auto-ontwerper kent de nieuwste geheime modellen, de architect implementeert voor zijn volgende bouwwerk de laatste duurzame technologie.

Die fascinatie voor wat komt, en wat nog niet is gemaakt, deelt de ontwerper met de ondernemer. De innovatieve ondernemer kan immers alleen slagen als hij of zij succesvolle nieuwe producten of diensten bedenkt, die vaak onderscheidend en nog onbekend zijn. Zowel de ontwerper als de ondernemer speelt van nature in op de technologische en maatschappelijke veranderingen in de wereld. Die veranderingen vragen om reacties en bieden nieuwe kansen.

Club Design Museum is een kennisnetwerk voor innovatieve ondernemers dat samenkomt in het Design Museum Den Bosch. Club Design Museum biedt een lezingen- en activiteitenprogramma dat ondernemers verbindt met designers in hun maatschappelijke belangstelling voor de toekomst.

Doelstellingen

• Het Design Museum Den Bosch positioneren als betrokken partner van ambitieuze ondernemers
  • Innovatieve ondernemers een uniek en inspirerend platform bieden
  • Unieke kennis en ervaring overdragen over relevante thema’s
  • Relevante contacten voor de leden tot stand brengen d.m.v. het nationale- en internationale netwerk van het museum
  • Bieden van zeer hoge kwaliteit op het gebied van inhoud, kennis en sprekers; “Dit wil ik niet missen!”
  • Financieel ondersteunen van tentoonstellingen van het museum

Voor wie?

Creatieve en onderscheidende ondernemers uit de regio  die de meerwaarde zien van een kwalitatief hoogstaand  netwerk. Ondernemers die open staan om geprikkeld en  uitgedaagd te worden met als doel om zichzelf en andere  ondernemers verder te ontwikkelen en laten groeien.

Om deze groep van topondernemers echt verder te  helpen en hen een netwerk te bieden van  gelijkgestemden.

Leren van topsprekers, topondernemers, topdesigners zoals:

• Duncan Stutterheim
  • Robert van der Wallen
  • Pieter Kool
  • Rik Vera
  • Thomas Rau
  • Erik de Zwart
  • Ben Tiggelaar
  • Pacelle van Goethem
  • Michiel Muller
  • Igor Beuker
  • John van Deursen