Terugblik zesde bijeenkomst

De zesde bijeenkomst van Club Design Museum vond op dinsdag 25 juni plaats in Den Bosch.

De ontvangst was dit keer weer in het museum. Een avond in het decor van tentoonstelling ‘Food is Fictie’. Verrukkelijke beelden, lekkere verhalen. Voedsel verleidt ons niet alleen met smaak, vooral de vormgeving bepaalt of we iets lekker vinden: het oog wil ook wat. Tijdens Food is fictie ervaren onze leden hoe we ons steeds meer laten verleiden door aantrekkelijke ontwerpen en smakelijke beloften. En hoe de designer ook jouw smaak bepaalt.

Keynote spreker was Jan van Setten. Jan is een veelgevraagd spreker, auteur en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Jan heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie. De leden zaten op het puntje van hun stoel. Niemand ging de zaal uit zonder een nieuw inzicht of idee, en concrete actie. Kortom, een presentaties met Impact en een Komma.

Tweede spreker was cateringondernemer Noud van den Boer, hij kwam tijdens het diner aan het woord. Hij vertelde met trots dat zijn Maison van den Boer over de dip in de evenementenmarkt heen is. De afgelopen vier jaar heeft het familiebedrijf uit Veghel in ruil voor een miljoenenlening een kwart van de aandelen aan derden gegeven. Inmiddels zijn die aandelen officieel weer terug in de familie.

De culinaire invulling van deze avond werd verzorgd door het team van restaurant De Heer Kocken. John Kocken heeft met zijn menu fantastisch ingespeeld op de thema’s van de tentoonstelling.