Terugblik tiende bijeenkomst

Op dinsdag 24 september vond onze tiende bijeenkomst plaats bij Würth Nederland B.V. en in het Design Museum.

Thema: ‘Design van het Derde Rijk

Deze bijeenkomst begon voor sommige leden al in de middag bij Würth Nederland waar wij door het Würth-team een mooie en indrukwekkende inkijk hebben gekregen in de onderneming en vooral ook de meer dan indrukwekkende kunstverzameling. De introductie door Würth directeur Nederland – de heer Oliver Kuhl – was zowel vanuit een sociaal-cultureel aspect als door zijn verhaal over de onderneming zeer interessant en boeiend.

De bijeenkomst werd vervolgd in het museum waar wij onder het genot van een hapje & drankje – verzorgd door het team van Le Meridien – de tentoonstelling ‘Design van het Derde Rijk’ hebben aanschouwd. Onder leiding van Timo de Rijk en zijn team heeft eenieder naar ons idee een zeer goed beeld gekregen van de achtergrond, uitvoer en reacties die deze spraakmakende tentoonstelling teweeg heeft gebracht.

Gastspreker Remco Classsen, gaf op zijn eigen en bekende wijze een mooie inkijk in zijn denk- en handelswijze om als ondernemer het onderscheidende verschil te maken. Het diner in Le Meridien was zowel qua locatie als culinair naar ons idee een zeer mooie afsluiting van de avond die langer duurde dan eigenlijk gepland.

Hieronder nog een aantal foto’s ter herinnering aan de mooie avond.