Terugblik elfde bijeenkomst

Op dinsdag 10 december vond onze reeds elfde bijeenkomst plaats ‘op’ The Duke Club te Nistelrode.

Thema: ‘The Offer You can’t Refuse!

Deze bijeenkomst was een zeer mooie en inspirerende afsluiting van het jaar. We werden door de omgeving en seizoens-inrichting van The Duke reeds in de kerstsfeer gebracht. Timo de Rijk gaf ons een mooi update inzake het succes van de tentoonstelling ‘Design van het Derde Rijk’ die verlengd zal worden tot 1 maart 2020.

Op gepaste wijze hebben we ook deze avond ‘afscheid’ genomen van de voorzitter van het bestuur van het Design Museum; Patrick Lammers.

Op veler verzoek wist topspreker Steven van Belleghem ons wederom mee te nemen in zijn verhaal en meer dan inspirerende visie met dito voorbeelden. Steven gaf ons zijn volledig nieuwe verhaal waarbij hij ons vertelde over de klantenverwachtingen van het komende decennium. Volgens Steven zijn laatste research worden klanten verwachtingen bepaalt door drie elementen: technologie, persoonlijke uitdagingen en verwachtingen in het leven, en de grote uitdagingen voor de wereld.

Onder de muzikale begeleiding van Jennifer Ewbank wist het team van The Duke de avond ook op culinair niveau meer dan aangenaam te maken.   

Hieronder nog een aantal foto’s ter herinnering aan de mooie avond.